...

...

Anotace: Ondrášku

Ondrášku,
sedím a bloumám tady tiše

tvé jméno v uších zní mi jako hudba

přesto však PROMIŇ
a DĚKUJI za vše

jsi něco úžasného

K mému smutku přidal jsi své slzy
a pak byl náš
a my se smířili

chtěla bych ať je to jinak
duše se spojily,
srdce přelétla
Autor Sukuba, 25.10.2009
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně dojímavé...

25.10.2009 08:39:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí