Hledáš......

Hledáš......

Anotace: ....H..... . /teď jsem to znovu čet a udělal opravu samotná/smůtná/2řadek

Hledáš cestu do ráje
kde jsou mladá křídla smutná
jak chutná vino co tak zraje?
co samotné tak nechutná
světy bez břehu
bez křídel,bez dechu
podívej se do kraje
stůdna těch dní,zarůstá
před svědky nevaruje
ale ta voda přece chutná
proč jen smutně nežaluje
ochrana před světem je nutná
tvář co čaruje
ale je navždy smůtná
ve větru
v tmavomodrém svetru
hledáš světlo k svému cili
jen malou chvili
jaké je ráno,co má své jinotaje
jaké je jmeno co v tobě taje
když hledá cestu do raje.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.10.2009
Přečteno 279x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vlk v rouše, Juraj Hrom, Psavec, hašlerka, WhiteSkull, labuť, zenge, Sweet KiWi, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"jaké je jmeno co v tobě taje"
-st

28.10.2009 20:24:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí