Jestli chceš, tak zmoknem spolu

Jestli chceš, tak zmoknem spolu

Na ulici voní
malá podzimní poezie
částečně vysvléknutá z letních šatů
..mávající prodejcům smutku
na rozloučenou

Cesty páně zřejmě končí
tam, kde naše cesta začíná
a nelze si domýšlet konce pohádek
když se dva našli
a ztratili se u mlýna
roztočeného v tichém bezvětří

Každá pohádka je přeci jiná
..jen jedno mají všechny společné
To chvění, které cítíš
je v každém směru skutečné

Nepopsatelné

***

Pod deštníkem
zívá lež
Zmoknem spolu
jestli chceš
Autor Trapné děťátko, 25.10.2009
Přečteno 314x
Tipy 26
Poslední tipující: gallatea, Isquieasuus, Zefi, Kapka, jedam, prostějanek, fuu, hašlerka, stmivani.na.lepsi.casy, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Takové jiné, podzimní..

28.10.2009 16:56:00 | lidus

Pod deštníkem...
falešný pocit bezpečí
či s kapkou štěstí...
bezbřehá radost bez řečí.

27.10.2009 23:02:00 | Zefi

krásně napsáno Suprtip!!!

26.10.2009 08:47:00 | Acham

tak... hodně štěstí

25.10.2009 17:55:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí