Ta, která je příliš veselá...

Ta, která je příliš veselá...

Anotace: Po dlouhodobé odmlce...snad neurazí

Ni krokem, pohledem
Vám, lidem, nedám znáti,
co chodím po nocích do sklepů uctívati.
Co leží v hloubce pod ledem.

Chodívám rozjímat
na bledý mramor schodišť.
Neříkej člověče, že tohle nerozchodíš.
Neplač, vždyť nemusels tuhle hru vůbec hrát.

Já tuze ráda mívám lež,
vždyť hřeje lépe nežli víno.
Zda někdy tělo milenčino
zaprodal Šrámek za veteš?

Alternuje mi roli anděla
sám Ďábel. Bože! Jaké hoře.
Chci s Vámi, Šrámku, sdílet lože.
Přijdu Vám příliš veselá?

Nesluší se však mravy tyto,
někdo nám zradu v náruč bodá.
Och pane Šrámku je mi líto!
Och pane Šrámku, je to škoda...
Autor kaňka ouškovaná, 25.10.2009
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: ludmil, enigman, HonzaJ, divoska_jaja, zenge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkujju moj:) je to od tebe velmi milé ;)

28.10.2009 17:40:00 | kaňka ouškovaná

dal jsem čtyry supertipy ale napsalo to bohužel jen jeden:)ps:bejt mladší chtěl bych tě potkat lukách:)

25.10.2009 22:36:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí