PONDĚLÍ

PONDĚLÍ

Anotace: Pondělí je blíž a blíž....

Sbírka: DNY V TÝDNU,POKAŽDÉ JINAK

Pondělí se blíží blíž a blíž,
už vztahuje ke mě ruku,
pojď jen se mnou a uvidíš.

Vznesli jsme se nad krajinou,
letíme černou nocí,
vrácí mě zpátky uvavenou,
pyšné nade mnou svou mocí.

Všichni už asi spíte,
nic netušíc.
Své sny si asi sníte,
Já doletěla na měsíc.

Ráno jsem se probudila,
musela jsem se smát,
co jsem si to vyvzpoměla,
to muselo se mi jenom zdát.
Autor Bomejka, 26.10.2009
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Květka Š., Boudicca, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí