Andělům

Andělům

Anotace: Bylo by pěkné vědět, že nad námi někdo bdí, hlídá nás dnem i nocí...

kytici snů jsem vázala
a mezi mraky vrhla ji
andělů jsem se tázala
zda-li taky někdy spí
jestli budí je ptačí zpívání
mají-li taky někdy sny
prý je to dobré optání
andělé o snech jenom sní
že musí bdíti nad námi
a stále musí hlídat nás
nemají čas na spaní
já ptala jsem se zas
proč máte andělé mí drazí
z perutích křídel šat?
to aby nebyli jsme nazí
musíme na morálku dát
pak do ticha kohout proniká
s cherubíny nemůžu již být
s procitnutím mi sen uniká
však v duši mám teď klid
nade mnou nespí, křídla má
anděl se zlatými vlasy
věřím, že mě uhlídá
před špatnými časy
Autor Janika, 22.11.2005
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další krásná...

26.11.2005 21:03:00 | Elenril

To jsem ráda, že už to vím, určitě i nade mnou můj anděl bdí...

23.11.2005 11:50:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí