Včelín

Včelín

Anotace: taková jedna hospoda

Jak ve včelím úlu
se to všechno hemží
cinkot křídel, zvonění,
není třeba
divadelních sedadel
plno medu...
však mezi včelama
to klape bez lží
bez podmírečných
i těch nepodmínečných
bez žárlivých
i lhostejných
bez majetných
bez chudých
bez těch hravých
i bez těch,
používajících žihadel
tak to ve včelím úle
všechno žije
taková malá, včelí utopie
pod střechou světa
který nezná soucit
pod střechou světa
který dává pocit
strachu, zloby a nervozity
pod stříškou úlu
najdeš možná
tu svou utopii
i ty.....
Autor Silvie, 26.10.2009
Přečteno 279x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, James Libustka, Gabrielle, Stoneman, hašlerka, Psavec, Kars, Květka Š., Kapka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...snad i já.

26.10.2009 12:00:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí