--Poutník--

--Poutník--

Anotace: --- metoda volných asociací?

V modro - bílé košili,
Sedíc napříč všem nástrahám,
Dávní králové
mu ctnost do vínku vlili,
Oči modré, sám...........

Uprostřed hlubokých lesů,
Za bílých zimních nocí,
Nachází cestu
Poutníka, kříž na krku nosí.

Hledajíc v ohni, vodě, větru, zemi,
Ochotný pomoci,
Tichým věděním náhle spasí se, není,
Kráčí ke zvonci.

Opuštěný, naplněný, šťastný,
Vychází na kopec,
Zdolává překážky, krásný
A tělo nachází konec.

A duše? zazvoní si na zvonec...
Autor Stepbystep, 26.10.2009
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Miroslav Možný, Psavec, labuť, Mbonita, Nút, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by to nemělo ten konec..............nikdy nic nestojí za to jít si zazvoniit...

26.10.2009 12:59:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí