Komiksová story

Komiksová story

Oceňuje všechny tyhle rány i ten čas bývá pravý
Jede večerní tramvají
Každý cestující se na zastávce zastaví
Tyhle zastávky jsou oázy pouště,co hladí


Ve vzduchu je cítit kabaret
Jít střední cestou mezi proudy,zčervenal jí ret
Vytahuje lístek originální a pouhý

Srdce tluče pořádně,neznámý lidi,tváří se záhadně
Tahle párty se prožívá, děravé srdce ožívá
Namaluje to jako ilustraci,tohle se neztrácí

Hodit deset korun do Juboxu
A šeptá mu do ucha
Jak ovlivní tyhle věci kolem sebe

Vinylová deska byla nová,prostě voněla
Držela ji u srdce a s kabátem se vznášela
Psala svůj komiks,ikdyž nevěděla jak to dopadne

Ten vzduch pořád voněl,ikdyž byla noc nebo den
Tahle roztrhlá myšlenka byla euforie rosy
Ať už byla v jiném městě nebo za duhou

Šla po rovné cestě a občas šikmo
Pak vzala štětec a zůstalo jen to ticho
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 26.10.2009
Přečteno 268x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, bejbyyyy, jedam, její alter ego, P.P.S., zelená víla, Kapka, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštně namalované ticho v myšlenkách..

27.10.2009 23:28:00 | zelená víla

hodně zvlástních myslenek...

26.10.2009 12:56:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí