Samota

Samota

Anotace: Už nechci být sám

Právě jsem přišel
z práce domů
doma mě nikdo nevítá
jsem prázdný jak
šnekova ulita.

Co budu dělat jsem
dočista sám v tom
prázdném bytě nemůžu
ani říct dotyčné
lásko chci Tě.

Sedím a hledím
na prázdné stěny
už nechci být sám
a nechat se zžírat
samotou dál.

Pujdu a někoho si najdu
možná že si i zajdu
snad bude to stát za to
a budu jí říkat
jen Ty jsi moje zlato.
Autor betmen71, 26.10.2009
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, hašlerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také schvaluji, a určitě to za to bude stát..ona za to bude stát..:o)

04.11.2009 15:19:00 | Agniezka

správné rozhodnutí, schvaluji!

26.10.2009 15:23:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí