Neopětovaná láska

Neopětovaná láska

Anotace: miluji ho ale už nwm jak dál

Neopětovaná láska

Miluji ho,
On však nemiluje mě,
Myslím na něj,
On však nemysli na mě,
Stýská se mi po něm,
Jemu se však nestýská po mě,
Zdají se mi sny o něm,
Jemu se však nezdají o mě,
Dívám se na něj,
On se však nedívá na mě.
*
Dívá se na ni, ale ona na něj ne,
Ona o něj nestojí, ale on po ní touží víc a víc,
A mě to čím dál tím více souží víc a víc,
Je jí zaslepen, a nevidí okolní svět,
Nevidí jak jiní okolo něj po něm touží,
Nevidí jak ostatní okolo něj se tím souží,
Nevidí jak ostatní svým chováním trápí,
Nevidí mé srdce které bije jen pro něj,
Nevidí mě jak pojídám prášky,
Nevidí mě jak si hraju se žiletkou,
Nevidí mé trápení.
*
Autor majdik 2, 26.10.2009
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: kAjInA, Sadistic Soul, Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí