Eclat D'Arpege

Eclat D'Arpege

Anotace: Parfém

Jsem unavený
když sedím s malou Lilly
v přivřených očích lapám útržky
legrační Francouzštiny
a parfému
Eclat D'Arpege

Prospal bych sedm nocí
a sedm dlouhých dní
prospal bych měsíc jako nic
jenže to se nehodí
Nechce se mi mluvit
když stejně není o čem
když nedobyl jsem svět talentem
ba ani mečem
chce se mi spát
už nikdy nemluvit

La Passion?
L'Amour?

Potkal jsem kamenné anděly
na Starém městě
a s nimi havrany
na jejich křídlech
a místo lásky
Berlínskou zeď
postavenou z nadějí
uprostřed Prahy
Autor Fiktivně, 26.10.2009
Přečteno 319x
Tipy 19
Poslední tipující: Dota Slunská, 4LJFilip, Zorenka Ježková, Házté, fuu, Markéta G., ilona, tvoje líčko. ale můj ďolíček, al-pacino, Jiparo, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je dobrá! Taky jsem o něm jednu napsala, ale ta tvá je mnohem lepší.

03.02.2011 14:02:00 | Dota Slunská

hlavně ta první sloka, ta mě upoutala a pak ještě druhá. ale stejně malá lilly forever :o*

26.11.2009 17:20:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí