Pumpumpum

Pumpumpum

Anotace: ___

"Tak ti řeknu
moje milá
pěkně si to pokazila!!"

Krávácí ti láskou v srdci
jsi tu sama bez pomoci
pláčeš jen tak plno nocí
a tvůj sen se v dálce ztrácí?!

Možná kdyby změnila se
snad kdyby míň styděla se
možná kdyby nevzdala se
snad kdyby víc snažila se
kdyby...kdyby...

Chyby! Mám snad jen já?
Ztracená daleko
touha tu vyřvává!!

Proč mi v tomhle nepomůžeš?
Že jsem promarnila šanci?
Ty v tom aspoň tak netápeš!
Nerdousíš se pro mě přeci...

Láska dětská
kamarádská

A hrdost mi nedovolí
když víš že tě ráda mám
dozvěděls to z jiný strany
čekat to se nezdráhám!

Sakra...
Autor Thesssinka, 26.10.2009
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: poetická ilona, Bíša, obyčejná, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý

25.11.2009 14:27:00 | sveřep

Čekání se nevyplácí..achjo

27.10.2009 15:11:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí