Sám jen sám

Sám jen sám

Anotace: ...to je nejlepší...

Nikdy jsem já nebyl
frajer a lev salónu
raději jsem na hřišti
kopal si do balónu.

Tak jsem chtěl stejný být
z davu lidí šílím
když už musím někam jít
nervozitou kvílím.

Nejraději ticho klid
uteču zpět do bytu
navěky já chci sám žít
v atomovém krytu.
Autor Čoki, 26.10.2009
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí