Iluze

Iluze

Anotace: 8.6.2007

Iluze je nádherná žena
co vás líbá
uprostřed tanečního sálu
plného shnilých
tulipánů
která vám jazykem počítá
řídnoucí zuby
a voní česnekem
a mátou
a vším co milujete

Ale nevěřte ji
Iluze je totiž feťácká jehla v pískovišti
připravená
vám vpíchnout tu nejsmrtelnější
dávku heroinu
když se jen na chvíli
budete mít rádi víc
než je nutné



***
Autor Who cares a lot, 26.10.2009
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: HarryHH, JardaCH, PPetrushka, Zefi, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... iluze ... jsou mrchy ...

30.10.2009 17:13:00 | JardaCH

Vidím, že ty opravdu víš, že život není peříčko, ale pořádný husí péro..

28.10.2009 19:02:00 | PPetrushka

geniální

27.10.2009 08:35:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí