Příběh funkce /Function story; Histoire de fonction/

Příběh funkce /Function story; Histoire de fonction/

Anotace: funkce je věčná...

Jednou je jak slunce,
patří zápisu našemu,
podléhá naší ruce – lince,
i bod je podezřelý z extrému.

Perioda je i není,
hledá se minimum a maximum,
svoje stavy mění,
a průběh stabilní, to je um.

Člověk nežije věčně
rozplynou se všechny naděje,
čísla jsou zadaná - pečlivě,
funkce žije, nic se neděje.
Autor EIFEL 22, 26.10.2009
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí