Lidé /People; Les gens/

Lidé /People; Les gens/

Anotace: hedonistická společnost...

Lidé jsou tak proměnliví,
ty barvy kolem,
krásně je, pro některé není,
rozmazlenost, svazuje je lanem.

Spěch, nejistota žene je,
na místě nepostojí,
poslání táhne je,
hned, odjedou, odejdou, odplují.

Spokojenost s životním stylem,
adorace práce,
mýlím se dojmem,
štve je to přece.

Stížnost za stížností,
policii, politiku zatrácí,
oni stejně jednou z okna poletí,
naděje umírá poslední – spící.

Existuje hedonie,
lidského myšlení erekce,
člověk je přec rád, že žije,
života žití je pro všechny dobrá lekce.
Autor EIFEL 22, 26.10.2009
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí