Noc v radosti

Noc v radosti

Anotace: Večerní pohoda.

Vidím jen černou oblohu.
Jak noc se probouzí.
Vítr se zlobí a fouká.
Stromy plápolají.
Dýchám.
Nos mě studí.
Přitom mi je příjemně.
Hřeje mě euforie...
Točí se mi hlava.
Pompézní pocit.
Ponožka smíchu.
Okno otevřené.
Všemu.
Hlavně Tobě.
Stejně jako má duše.
Autor Punkrea, 26.10.2009
Přečteno 241x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, P.P.S., hašlerka, Mbonita, Psavec, WAYWARD, jedam, Lioness, labuť, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí