Jak ve starém filmu...

Jak ve starém filmu...

Anotace: (26.10.2009) zmatek... :-D

Jak ve starém filmu si připadám,
když s Tebou trávím nějaký čas,
o mnoho let zpátky se s Tebou propadám,
a táži se, kdy uvidím Tě zas?

Vždy jseš milým gentlemanem
co mi pomůže, doprovodí domů
Můžem dělat co si umanem?
Začínám věřít tomu...

Náš "vztah" je obmotán náhodou
žádný kontakt, telefonní číslo?
Když Tě chci potkat,
spoléhám na štěstí...

potkám Tě?
Autor B.a.r.b.a.r, 26.10.2009
Přečteno 230x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, kucky, Helena Buchtová, Djinii
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím v tom dech Naděje & krásy ! ST!

27.10.2009 01:35:00 | Helena Buchtová

Ovšemže. Jednou

26.10.2009 23:44:00 | Djinii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí