vánku...

vánku...

Anotace: *

Prochází se vánek, prochází
předčasně zestárlou alejí,
aby rozšveholil suché listí,
probudil lásku, naději.

Zubaté slunce skrápí tvé vlasy,
vánku, a ty se směješ světem dál,
budu vzpomínat na tyto časy,
vzpomínat na život, jenž tudy vál.

Jsi navždy zachycena v síti

navždy?

Rozoraná silueta letce vznáší se pod obzorem
v osové souměrnosti s rybářem
hledajícím vzpomínku v kalných vodách zapomnění,
svého sklerotického prokletí...
Autor Myrsky, 27.10.2009
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí