Dnes

Dnes

Anotace: a zítra, ale hlavně dnes

Dnes třeba přijdu z práce trochu dřív
A udělám ti řízky

- dnes třeba přijdu dřív a tvoje pudy nízký
mi budou jedno
že sníš ty blbý řízky s přemáháním
|

o tom, že ta holka s očima jako štěně
vůbec je. A že si s ní. A zcela chtěně.

Třeba dnes přijdu trochu dřív
a udělám ti vepřo-knedlo-zelo
aby se ti chtělo

Zůstat se mnou trochu dýl.
Autor Carrie, 27.10.2009
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí