Jsme osamocené stíny

Jsme osamocené stíny

Anotace: ve větru pouličních lamp...

Jsme jak osamocené stíny
co, které brouzdají ve větru
pouličních lamp,
v eskalátorech poblikávajících hvězd,
od patníku k patníku s chutí
vždy už nekonečnou ve světlu
ukrytou,
v slovech básní inspirující
běh písmen po závodní dráze
konečné řádky slov
pár životů otravných…

Jsme jak odhozený papír
který, co se schovává v bezvětří
rychlých kroků,
co po silnici ve valčíku
se radují,
když hudba našich srdcí,
v stínu, začíná polehoučku hrát…
Autor Láďa, 27.10.2009
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Churry, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...stačí jen naslouchat... "o)

27.10.2009 17:36:00 | Churry

Ta hudba přímo kvílí a řve
každou chvíli,
až do uší dře
ST

27.10.2009 13:26:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí