vo daních

vo daních

Anotace: Daně

Náš daňový poradce
žádal večer po Radce
jedno vyspání
za daňový přiznání
a dvě tři dobrý rady
chce prej její vnady
ona na to že je vdaná
ospalá a utahaná
ať prej řekne Daně

Chceš li Dano nižší daně
tak se netvař polekaně
až ho vyndá z dlaně....
Autor zenge, 27.10.2009
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, hašlerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...čéče, zenge, tu bys měl někam zařadit...co takhle zkusit sex? ST!

28.10.2009 22:30:00 | Mario de Janiero

tak já ti pěkně děkuji..ST!
Dana

28.10.2009 19:49:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí