Pankáči

Pankáči

Anotace: ve tři v parku u zdi...

Muzika řve
člověk se v křečích klátí
tancuje
a vedle něho druhý
fetuje

Baby z pasťáku
zicherky, igelitky, touleny a čuča
co čumíš, si piča?
mrdačky v podchdech
a cigaretový dech

Pracovat nikdy nebudem
to my se radši zabijem

Toulaví psi i lidi
prochcatý slipy
proč jsou všichni tak tupí?
svoboda
jsme elita národa!

ožratý v krvi
kérky na ksichtu
Fuck you
chlad na kosti
jebat starosti

matka chcípla, fotrova vina
anarchie je príma
tady jsou mojí bratři
zapni pistole a ukaž frajtr
jedem kobro No future!

potácet se ve špíně a krvácet
Tony je mrtvý
která svině mu čorla martensky?!
není tu žádný chlást!!
co je?

Pak se čas trošku zatočí a vše je rázem v píči
20 let... jiný je svět...

Potká mě Guma:
- Robby si to ty?
- Jo.
- kurva, sem tě nepoznal, co robiš?
- jsem úředník a ty? jak se vede?
- mám důchod, problémy, žloutenku, deš na jedno?
- musím domů
- pojď vole, pamatuješ na Cihelnu? dyť jsme byli pankáči!!
Autor Robby Hartmann, 27.10.2009
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Zpátky, zenge, Ayla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyz tk punk,ae newa..pekny:-)

20.11.2009 12:12:00 | Lady_Mucik01

St za báseň syrovou,punku a časům starým:Simon John Ritchie

27.10.2009 20:36:00 | zenge

...excelentní závěr...

27.10.2009 17:44:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí