Návštěva

Návštěva

Anotace: nikoho z ní neviním

Papež je jméno které vždycky táhne
Stejně jako samotáři
Kteří hledají slova na dnech láhví alkoholu
A utápí svá vlastní
Jako by nebyla jejich

Nevěrníci kající se před kostelem
Prosící na kolenou o odpuštění kolemjdoucí
Tělo jako nástroj choré mysli
Červená co spojila se s černou
A páchala vraždy pod listím
Z popadaných obrazů podzimu

Tichý cinkot lžičky o talíř
Čekání
To věčné čekání
Na cokoliv co mělo přijít
Ale nepřišlo

Ruka co hladila
Zradila hlazenou tvář
A našla novou dotykovou oběť
V obličeji s Ježíšem na rtech

Papež je jméno po kterém vždycky táhne
Autor její alter ego, 27.10.2009
Přečteno 298x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, Lukáš Rymeš, Severka, stmivani.na.lepsi.casy, meladee, mademoiselle secret, enigman, Kristine Clary-Aldringen, Ayla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st..

03.11.2009 23:20:00 | zelená víla

hodne dobre ...

28.10.2009 09:19:00 | stmivani.na.lepsi.casy

...trefné...

27.10.2009 17:41:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí