Ve tmě

Ve tmě

Anotace: ...

Jen tikot hodin
a moje myšlenky.
Přicházející splín
a divný vzpomínky...
Rozpolcená osobnost
-skoro jak na psychině -
je toho na mě dost...
Já nehcci býti svině
co láem srdce na potkání
a neví sama co chtít
možná je to jen zdání,
možná ten pravý cit.
Možná by to chtělo vztyčit kříže
- vzpomínky na moje chyby...

Lehčí je odjet do Paříže
a zapomět na všechny sliby.

Možná je to jen snění
třeba mě někdo změní...

Třeba to budeš ty...
Autor jaňa, 27.10.2009
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj, určitě bude líp;) třeba se k lepšímu změníš ty sama:)

27.10.2009 20:33:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí