Jen tak...

Jen tak...

Anotace: Jen tak žijete... Jen tak...

Jen tak zívám.
Nad životem.
Jen tak lítám.
Nad světem.
Jen tak pláču.
Pro Tebe.
Jen tak skáču.
Do nebe.
Jen tak se usmívám.
Z radosti.
Jen tak umírám.
Z blbosti.
Jen tak básním.
Nadšená.
Jen tak sním.
Potěšená.
Jen tak líbám.
Vášnivě.
Jen tak se dívám.
Lenivě.
Jen tak dýchám.
S odporem.
Jen tak vzdychám.
S nádorem plným myšlenek, otazníků a bolesti...
Autor Punkrea, 27.10.2009
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí