Lesní romance II. část

Lesní romance II. část

Anotace: náhle se ozve cizí hlas, poleká ji avšak poslouchá jej, nevidí kdo na ní mluví, ale slova jeho jí hřejí :o)

Neplačte, princezno, ach ta trýzeň
Srdce mé umírá, slyšíc tvou píseň
Smích za slzy prosím tě vyměň
Výraz ztrápený na veselý proměň

Slyšet tvůj pláč, je jako mučení
slova smutku jak do hlavy tlučení
Nebo se snažíš snad o mé skolení?
Ach jak jen vyléčit tvé duše bolení?

Zkusme být, chvilinku zasnění
Láskou a radostí sladce mámení
Dejte mi princezno znamení,
Že končí bolest i vaše trápení

Nesnesu to strašné pomyšlení
Vaší radosti to poskvrnění
Tak ať se ten váš žal změní
K radosti a spokojení, má Paní.
Autor Aka Kiss, 27.10.2009
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: losscar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slyšet tvůj pláč je jako mučení,
však poslouchej ono učení,
v slzách druhých strachu,
pomoz odkrýt slunce z mraku

31.10.2009 21:00:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí