Princ Fred

Princ Fred

Anotace: Mno..příběh napsaný narychlo, odpusťte mi chyby v textu a doufám že se bude líbit..Jo a je tak trochu proti hip-hopu, ale to jen ke konci.

Žil byl kdysi kdesi král a jeho banda dcer
A v té době jedna věc nebyla ke králi fér.
Že i když on to vážně chtěl,
tak syny dělat neuměl.
Král byl moudrý ale starý,
dětičky se o něj bály.

A král říká: "to je dřina,
bože dej už ať mám syna!"
V tom se mraky rozestoupí a ozve se hlas:
"kdybys nebyl až tak hloupý šlo by to i snáz"

A král na to:"co chceš po mě? Snad né vytřít v celém domě??!!"
"Já sám nevím, co mám žádat..
já všechno mám no tak zkus hádat,
co nahoře mi asi chybí.."
Řekne bůh a zas jen civí.
"uděláme kompromis
...dej mi syna a pak zmiz.

"Tohle není kompromis ty blbý králi v malé zemi.
Dej mi pár tvých dcer do nebe, ty tvé dcery líbí se mi."
A král řekne: "to já beru,
já chtěl syna, na dcery seru..!"

V tom bůh sestoupí z nebe..
a už králi ženu jebe.
Až bůh práci dokončil..
natáh gatě, chytl dcery,
a už zase v nebi byl.

Po pár desítkách let..
Králův syn již dospělý jde poznávat svět.

Byl to těžký kulturista,
na koni jel v městě třista,
říkejme mu Fred.

Bez ponětí o otci i o sestrách
překročil paláce práh.

Jednoho dne opilý bere perník do žíly..
Křičí potom(asi aby byl in):
"pane bože sem tvůj syn."
A bůh na to: "šak já vím,
ale co nadělám s tím?
Prosimtě už přestaň pít!!
Udělej mi jméno fajné, já ti vrátím sestry..tajně
a budeme si zase kvit."

Fred si myslel, že sestry nemá jeho máma byla němá
a otec ten je ožrala, nemluvil s ním od mala.

Fred nevěděl co dělat musí.
Ale co už něco zkusí..

Fred byl chytrý, a aby krev již netekla
šel vyjednávat do pekla.

Satan starý metalista
vidí Freda lekne se.
Jede rychle...třista z místa
ale Fred s ním zatřese.

"Ty starý blázne dej mi metal,
hiphopery vyhub hned."
Satan na čelo si klepal..
že by to byl dobrý svět.

A co je dobré pro anděly.
Není dobré pro ty z pekla.
S metalem by se různé věci děly.
S hip-hopem by krev tekla.

To by mohl svět duši ztratit.
Koho pak májí metalisti mlátit?

A na to fred:
"Buď metal nebo rap!

A satan kecá že teda svolí,
ale až mu přinese to, co nejvíc bolí.

A on že kde to má vzít?
Co to vůbec může být?

"Co asi nejvíc bolí?"zeptal se fred boha.
A bůh na to:"když kule visí a šlápne na ně tvoje noha."

Fred už to nějak vymyslel, satan dostal jeho zprávu,
teď maj všichni jen pro metal tu svoji hlavu.
Žádná krev už neteče, kliď se hloupý člověče,
co rap považuješ za zábavu.
A tak dostal sestry zpět a usmířil celý svět.
Stále chlastá, stále paří naš milý princ Fred.
Autor Sluter, 27.10.2009
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí