Sen

Sen

Anotace: ...

Viděla jsem město, kde všechny stíny mají původ,
neděsí, přinášejí klid.
Kde všechna slova mají důvod,
zní tam, kde mají znít.

Lidi tam pláčou radostí,
neznají smutné tváře.
Názory říkají s hrdostí,
nemají mezi sebou lháře.

Neexistují tam výčitky,
vyčítat není si co.
Nebolí tam vzpomínky,
lidé tam žijí a mají pro co...

Škoda, že to byl jen sen....
Autor Striptérka, 27.10.2009
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: Pythonissa__, Corax, Le ver luisant, Iwushak..., E.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A přece je pěkný o tom aspoň snít :)

31.10.2009 22:23:00 | Le ver luisant

škoda že to byl sen..bylo by to parádní..ST.

27.10.2009 20:22:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí