Změníš osud?

Změníš osud?

Anotace: Nemáš šanci...

Začátek a konec
stejně jsme nazí
jen lidské emoce
nám všechno kazí.

Pečují o naše tělo
snad sotva v mládí
to ještě slunce
příjemně hladí.

Pak už si člověk
klopýtá osudy
ať boháč jsi
či žiješ s pobudy.

Cestičkou kterou
máš zítra jít
půjdeš i kdybys měl
z kaluže pít.

Vyber si osud?
Lehké jsou změny?
Raději hřebíčkem
jdu sekat kmeny.

Co má být v životě
to už je dáno
lesk ,štěstí, smrt
v knize jest psáno.

Osudy nezměníš
ať děláš cokoli
a na nebi letí dál
divocí sokoli.
Autor Čoki, 27.10.2009
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Květka Š., mademoiselle secret, Keneu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

osud změnit ne,ale přemluvit to se snad může ne?...

27.10.2009 21:43:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí