CO NA TOM !!!

CO NA TOM !!!

Anotace: JSME STALE STEJNÝ FLEGMY A U KORYT JSOU STÁLE STEJNÝ VĚDMY

CO NA TOM
CO na tom!!
že peníze ze státní kasy mizí jak fantom!!
CO NA TOM !!
ŽE podražil cigaret karton!!
CO na tom!!
že dluh ČESKA JE BILION!!
CO na tom!!
že z veřejných peněz ztratí se milion!!
JEŠTĚ že máme správný lidi!!
Na důležitých postech!!
CO na tom!
ŽE mladý či starý bolí v kostech!!
CO na tom!!
že sme ochočený ovce!!
a politik si s náma dělá co chce!!
CO na tom!!
ŽE stejný ksichty rozprodávaj naši ZEM!!!
A STÁLE chodí se svým ůsměvem!!
BEZ ůřednický vlády!§
Spadli by jim brady!!
NO škoda!!
ať žije SVOBODA!!
20 LET !!
TY ksichty poslanců znám na zpaměť!!
A není mít z čeho radost!!!
POLITICI"!!
Dělají nám starost VŠEM!!
ŠKODA!! ŽE NENÍ ŽIV GOLEM!!
KDO!! má jeho ŠEM!!!
Autor pepa čech, 27.10.2009
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí