DOVOLENÁ

DOVOLENÁ

Anotace: DOVOLENÁ LEPŠI NEŽ NABÍZÍ CESTOVKY HOP NA POHOVKY NEBO NA PLÁŽE DOVOLENÁ TO JE RÁŽE

DOVOLENÁ
Ležím na pláži
slunce na mě smaží!!
NAJEDNOU za mými zády se ozývá
tak kde jsi stou masáží!!
ODKUD mám začít!!
od nohou?
NE!! kundu už mám žhavou chtíčem
tak kde jsi stím svým klíčem!!
KUNDU!! mám nadrženou!!
tak svůj kvér do mě vraž!§
Rozcákej mi ji na máry!!
Příště naštívíme KANÁRY!!
cejtím jak tam šplouchá!!
CHCI!!
ABY si mě mrdal jako DĚVKU!!
CHCI!aby mě tekla mrdka po zadku!!
DĚLEJ!!
ŠUKEJ! ten můj análek !!
pak si dáme pohárek zmrzky !!
TEĎ můžeš lízat moje pysky !!
DÁŠ si sklenku WHISKY!!
KRÁSNĚ máš opálený tělo !!
nastříkám ti do pusy mí dělo!!
TAK jak se ti to líbilo??:
pěkně slunce svítilo!!
je zamračeno!!
musíme se na pokoj vrátit!!
TAM tě budu zase klátit
ZASE!!
TY jsi sexuchtivý PRASE!!
ALE můj tak mě rozcupuj!!!
Autor pepa čech, 27.10.2009
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí