Upír a Rytíř

Upír a Rytíř

Anotace: Je to o upírovi a rytíři.

Jméno upír,
je starověké.
Má svůj smysl,
a řád.

Člověk úpír,
je nemilosrdný.
A nelituje,
oběti.

Nemá strach,
zničeho.
jednině slunce,
mu uškodí na kůži.

Česnek má rád,
křiž odhodí.
Svěcená voda,
to jen voda.

Která má svou moc,
není co dodat.
Kdo ho porazí,
snad chrabný rytíř.

Jezdí na koňi,
hledá ho.
Narazí na něj,
a zabíjí.

Kdo zabíjí,
upír nebo rytíř.
Však krev se valí,
po mýtině proudem.

Poslové hledají,
co se dá.
Ale rytíř a upír,
nejsou zahlédnutí.

Pak uslyší křik,
rytíř volá.
"Zabit jist",
už nebude více škodit.

A takhle končí,
báseň strašlivá.
Krví pocákáná,
však dobro zvítězí.
Autor Erča, 28.10.2009
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí