Život je dar, tak proč si ho brát..?

Život je dar, tak proč si ho brát..?

Anotace: O životě jak je krásný.. :)

Život je to nejkrásnější, co potkalo každého z nás.
Ale když sbíráme vzpomínek pár bere nám to čas.

Ve dne nám slunce na cestu svítí.
V noci v záři luny odpočívá kvítí.
To všichni kdo kdy žili dobře znaj.
Proč nechtít žít?..Proč nechtít ráj?

Já jsem v duši satanista, nechci nějaké nebe.
Já užívám si země, ta uchvátí i tebe.
Jakož že ta naše luna ovládá vodu v moři.
My ovládáme svůj život, je hrozné když se zboří.

Když vezme nám někdo co bylo nám dáno.
Je to pak zlý člověk..to je všude psáno.
Nic neodčiní jeho činy.
Již nikdy nebudou mu nikdy věřit, je to člověk vinný.
Ale když si vezme nekdo ten dar zcela sám,
je z mé strany nepochopen, husí kůži z toho mám.

Kolik lidí umře a dalo by vše aby mohlo žít.
A jiní zase chtějí si život sami vzít.

Život je dar co všichni z nás maj..
Každí kdo ho měli jednoho dne umíraj.
Někteří chtějí žít i když nemaj co do huby..
Já vám radím ať nehledíte tomuto koni na zuby.
Autor Sluter, 28.10.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: hašlerka, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej v modru

28.10.2009 20:21:00 | hašlerka

když,ale ten kůň umí i pořádně kopat..opravdu bolavě a občas i smrtelně..:o(

28.10.2009 09:42:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí