Poslouchám

Poslouchám

Anotace: ... chci slyšet cokoliv.

Poslouchám - dnes jsi o trochu zestárla
nepotřebuju vděčnost, nevšímej si mých ran
přisedl jsem k tobě blíž, abys mně cítila
Řekni, že neodmítáš lichotky

Kdo jsme dnes a co nás změní zítra ?
Čí je ten úsměv na tvých rtech ?

Poslouchám - dnes jsi trochu ustaranější
pohybuješ pusou, ale nic nemluvíš
sedím na kraji postele, foukám obvazy
chci zmírnit bolest v tvých dlaních,
když tě pevně a upřímně svírám
zatřesu tvým potemnělým světem a
shodím ti k nohám klidný spánek
a odvahu nevzdat tenhle boj

Poslouchám - dnes jsem i já uzavřenější,
ustrašenější a na čele mám novou vrásku
nečekám vzlyk ani polodětský smích
jsem u tebe a potřebuju vědět,
že si už nepřipadáš zbytečná.
Řekni, že neodmítáš lichotky.
Autor fiXXXer, 28.10.2009
Přečteno 288x
Tipy 20
Poslední tipující: Jana M., Tanzania, Lioness, labuť, enigman, Psavec, hašlerka, Dota Slunská, stravla, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plná citu, soucitu a empatie. Vzácné vlatnosti.

29.12.2009 09:09:00 | Jana M.

Možná tuším, kde vznikla prapůvodně... a umění naslouchat má mnohdy větší moc než celá medicína...

29.10.2009 07:39:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí