Slané blues

Slané blues

Anotace: ...

Budu ti šeptat do dlaní
o křídlech co jenom pro tebe
vyryji do olivínu

a v těch mořích bez ticha
do plachet vpiji si
Tě jako rty k vínu

Budu ti šeptat ne o kráse
protože dávno víš
když tě uvidím - pláču

pláču z tvé něžné krásy
mělké
slzy do lastur
Tvého ticha

nad propastí do které
se probouzím
do tvého sladkého klína

budu ti šeptat
o těch andělských křídlech
o dlani co mé břehy rozepíná

nakonec vrátím se z
k tomu pláči z Tvé krásy
pláči do noci
o kterém nebudeš
vědět

to
slova
ztěží
polapí
do sebe
Autor Jasmin de Paris, 28.10.2009
Přečteno 224x
Tipy 11
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Zpátky, labuť, enigman, Lacosta1, hanele m., Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí