Nic nikam

Nic nikam

Anotace: To je blbost. Jak jsem kdy mohla něco takového napsat?

Vítr odvál tvůj příjemný hlas,
jako když se zlomí mladý klas,
daleko na zlatavém poli,
kde je krásně a nic nebolí.

Tam, jak jezdí jen jednou za den vlak,
ten, co sviští směr Bechyně,
víc si nepamatuju...
A co pak?
Já nechci být zlá sokyně!

Ne, už neznám jiné východisko,
sic už jsme si tak strašně blízko,
ale právě proto hledám odvahu to překonat.
Vynasnažím se a třeba to tentokrát vyjde - snad.

A ty víš, jak strašně to bolí,
jsi další prohnaný had,
nejradšii bys mě zmlátil holí,
to jediné děláš rád.

Snažím si tě mermomocí zhnusit.
Nejde to, jsi má touha, můj sen, Bíč Boji,
nemůžu se ti vyhnoutt,
i jediný tvůj pohled mi za to stojí...
Autor mašinka, 29.10.2009
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Eru Alonnar, Paulín, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to velmi dobré a pravdivé...

08.11.2009 15:30:00 | Eru Alonnar

je to ke čtení

30.10.2009 13:28:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí