Já viděl Ježíšova vraha

Já viděl Ježíšova vraha

Anotace: ***

Poznal jsem Ježíšova vraha
z ranní povětrné procházky
chytit ho je marná snaha
v hlavě kupí se mi otázky

mám to jít ohlásit ?
nebo to nechat být ?
mám to na policisty vytasit ?
bude mi potom líp ?

těžko říct tak z hlavy
mé obavy, že mě zavřou
je šílená myšlenka
ještě šílenějšího šílence,
leč se zakládá na
pravdivém jádru

protože, já viděl
vraha Ježíšova
a můj rozum
zastřelo šílenství
Autor Tomáš Přidal, 29.10.2009
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: Danik, její alter ego, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí