Hlas

Hlas

Anotace: Jazykově mdlá, obsahově nadnesená...chudinka trochu pokulhává, nedávám jí přílišnou šanci...

Šeptáš si do dlaní
tragicky lehkou melodii.
Čas kvapem někam uhání.
Zda v mysli doznít nechá mi ji?

Nemá však tóniny
okrová hloubka toho hlasu,
propojí v jediný
dech zkázy tak, jak hodokvasu.

Nastal snad soudný den!
Když hlas se dotkl mého ucha,
klidný a spokojen.
Strach zvadlý květ již nerozcuchá.

Prazvláštní výjimečnost
ukrytá v němém poznání.
A tichá výřečnost
chvíle, kdy budem sezdáni.
Komicky dojemné
domělé setkání.

Neznám tě! Neznáš mě...

Přesto jsme svázáni....
Autor kaňka ouškovaná, 29.10.2009
Přečteno 260x
Tipy 7
Poslední tipující: HonzaJ, Egretta, divoska_jaja, zenge, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové komplimenty :) Poslouchá se to hezky...nicméně, chval především sebe, patří ti má poklona ;)

02.11.2009 20:15:00 | kaňka ouškovaná

Proč taková skromnost
zbytečné házení do žita
vždyť pádíš..zbytek tu klopýtá

30.10.2009 19:43:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí