Sen

Sen

Anotace: Něco co přesně vystihuje moji depresy...

Černé vlasy jako noc…
Tvář bílou jako sníh…
Mít tajnou moc…
A smět žít ve snech svých…
Nic víc než právo žít…
Tak jak žít já toužím…
Nocí beze strachu jít…
Bez přemýšlení v kterém se soužím…
Mít jen svůj svět a v něm žít…
A i s vzhledem děsivým…
Toť místo kde bych chtěla být…
Nestojím o světlý den…
Protože jen v noci mám ten svůj sen…
Autor PubertyAuthor, 29.10.2009
Přečteno 566x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Rezkaaa, nývlt, sendy19
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí