Komunikace...?

Komunikace...?

Anotace: ...Stop internetu...? :-P

Sbírka: Stíny duše

Proč lidé se baví spolu
přesože nesedí u jednoho stolu
Proč jsi mi tolik drahým
večer bez tebe stává se vlahým
Vždyť se skoro neznáme
naše přátelství rekordy neláme
Přesto mi přijdeš důvěrně známý
jen ještě poznat hebkost tvojich dlaní
Technika mě unavuje
mimoto to vztahy oblbuje
Tak se pojďme vážně znát
Pojďme se hluboce milovat
Autor Violette, 29.10.2009
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Vlk v rouše, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Virtuální komunikace zabíjí tu z očí do očí... a je to škoda...

29.10.2009 16:22:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí