HRDINA

HRDINA

Anotace: NEZAJIMAME SE O HRDINY NEMAME ČAS NA RODINY NEZAJÍMA NAS VLASTENECTVI CO JE VLASTNE ČEŠSTVÍ !!!

HRDINA
VE válce!!
obětoval svůj život!!
Byl z něho zdatný pilot,
možná dělostřelec ,
či divadelní herec.
Člověk prostý!! má a měl
morální duši.
Na počest hrdinů
vyrostlo né jedno sousoší!!
Je stále za co bojovat!!!
Měl by se radovat!!
Měl!!
Ale ten za něhož položil
svůj život!!
na něj rychle zapoměl.
Spousta veteránů odchází k pánu!!
V nedustojných podmínkach.
TAK se zájímame o naše hrdiny!!
TO je příklad pro naše rodiny!!
Vlastenectví stává se pasé,
slyším v zadrhávajícím se hlasu
HRDINY!!
BEZ nich!!
nežili by naše rodiny!!
V míru!!
Dnešní člověk
zajede si radši na moře
6 dní k moři!!
Ve zprávách se díváme!!
kde hoří kde kdo boural!!
Kdyby se občan štoural!!
tam kde má,
nebyla by v naší ZEMI SODOMA!!
Tedy pohroma!!
JE čas naleštit žerdi praporů!!
VLAJEK!!
at si vládní sektor
z jinou duší hraje!!
Myslím naši ZEMI ČESKOU!§
PRO PADLÉ A DNEŠNÍ HRDINY!!
TAK HEZKOU!!
Autor pepa čech, 29.10.2009
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vlastenectví..to už hraničí s nacionalismem.Mám rád svou zem,ale jsem obyvatel planety země,i když se na většinu míst světa nikdy nedostanu..Vlajka..kus pomalované látky..
ztotožnění se vlajkou,hymnou a podobnými povrchními věcmi jen ukazuje na duchovní bídu a povrchnost lidstva.

30.10.2009 08:27:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí