Zimní podzim

Zimní podzim

Anotace: Psáno nedávno, když si počasí počínalo zmateně...stejně jako já.

Střechy domů
jsou pokryté bílým popraškem
vločky létají zběsile
nevím jestli jsou to vůbec ony
chladno je lepší pozorovat za sklem,
lepší, než v té bouři, u záclony.

Není prosinec, leden ani únor
říjen bílý, pole nesílí
příroda zmatená
zapomněla na podzim
jak pak dívka hledajíc cestu
nemá po světě jen zmateně pobíhat?

Píše básně
s nadějí, že jí trochu uleví
slova zoufale psaná na obálku
banky komerční méně než tento svět.
To už nepřijde počasí na draka,
aby ho mohla nešťastně pouštět
a nalhávat si, že dětsví nikdy neodejde?
Tak zas marně končí slova
zas nic z toho nevzejde...
Autor PPetrushka, 29.10.2009
Přečteno 425x
Tipy 21
Poslední tipující: malá slečna, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Le ver luisant, hašlerka, Isquieasuus, Psavec, Mbonita, Vlk v rouše, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsáno ST.

30.10.2009 19:29:00 | Acham

Nádhera ukrytá ve Tvých verších.

29.10.2009 22:39:00 | Psavec

nádherně vyjádřeno.. jak už bylo řečeno víc než o počasí.. ST

29.10.2009 22:08:00 | obyčejná

Víc než o počasí.

29.10.2009 22:04:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí