Věčná II.

Věčná II.

Anotace: .................

Narozen bastard
v kolébce démonem přiškrcen
bojoval o život
dnem a nocí
tělo mu hořelo
nenávistí a mírem
válka dvou stran
mocných sil

ve válce
sám se rozhodl
pro co žít bude

teď
ztracen v čase
ve zbroji stojí
prapory vlají
věří v ní
s mečem bojovat bude
on proti celému světu
s jizvou
která tvář mu zdobí
vzpomínkou na minulost


vzpomínka
na tu dívka
co srdce na dlani
dala mu

on nevěřil v její lásku
viděl v ní
démona , který ho chtěl
v kolébce udusit
života ho zbavit

v časech
kdy zima vládla
železnou masku měla
jeho srdci
odjel do hor
zapomenout

nalezl v srdci
to kvůli čemu
dnes stojí na bojišti
prapory vlají
ve zbroji
na obrněném oři
do války
vyráží
rohy zní po polích
svůj koncert spustily
dobývací stroje

vyjíždí a věří………
Autor Vlk v rouše, 29.10.2009
Přečteno 227x
Tipy 13
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Lenullinka, Laivindia, Psavec, Dota Slunská, Markéta Hl., enigman, LeeF, PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadějná báseň a to se mi moc líbí.

29.10.2009 22:39:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí