Věčná I.

Věčná I.

Anotace: ....................

Věčná zima
šedé nebe
mrazivé záblesky

kroky mrtvých
slyšet jsou
na prázdných náměstích

výkřiky do prázdna
heraldické znaky
svou barvu ztrácejí
kam mizí
život rytířský
v alkoholu
šlechtici se utápí

pomalu temnota
do lidských duší
vkrádá se

slunce nevychází
měsíc na nebi svítí
hodiny kdy vlci po zemi
toulají se

kdo jen přijde
jako další oběd
vrazi a oběti

panství
drahokamy vykládané
svou krásu ztrácí
rozpadají se
jak lidské sny
ve věčné zimě.
Autor Vlk v rouše, 29.10.2009
Přečteno 228x
Tipy 14
Poslední tipující: Lenullinka, Laivindia, Psavec, Markéta Hl., dream in emptiness, labuť, enigman, hašlerka, Mbonita, LeeF, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí