Snová realita

Snová realita

Anotace: :-) ....

Nevinně hýbeš víčky, když spíš
a přitom kontakt na ďábla víš.
Štěstí věrně stoji Ti po boku,
udává Ti rytmus do kroku.

Bdíš, ač ve snech bloudíš,
křídla andělů tajně loudíš.
V duchu často vidíš cestu,
tušíš, že neunikneš trestu.

Klíč pevně svíráš v dlani,
v mysli držíš jedno přání.
Neprobudit se nikdy více,
nechat si růžolící se líce.

Snová realita budiž Ti životem,
běž s nevysloveným bojkotem
vstříc Bráně snů, já tomu nevěřím
a snad se Bráně nikdy nesvěřím.
Autor Wyrda, 29.10.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí