Klidný vztah

Klidný vztah

Anotace: ***

Spát v bavlnce
s princeznou,
která mě políbí
kdykoliv budu chtít
***
s kterou budu spát
pod střechou z mraků
s kterou budu pít
včelí likéry
z pohárů tulipánů
nebo křišťálovou vodu
ze slz nebe
**
budeme bydlet v zámku
z vltavínů a jantaru
budeme se dívat
skrz tajemná těla
hmyzu v jantarových
komůrkách
*
klidné vlny mezi námi
nerozčeří ani kamínek
Autor Tomáš Přidal, 30.10.2009
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ba jo,klidný...

30.10.2009 11:51:00 | Květka Š.

hezká představa, ale po čase by to bylo nuda ...

30.10.2009 10:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí