Klavír

Klavír

Anotace: ...

Klavír

Usedám ke klavíru a moje paměť oprašuje noty
Mé prsty začínají tančit po bělostných klávesách
Tóny se linou tmou k uším spících snílků
Cítím každý tón ve svých žilách
Moje prsty něžně pohladí každou z kláves a ona něžně jim odpoví
Melodie
Line se nocí ven na ulici a budí spáče na lavičkách
Line se parky a oživuje lásku ve smutných srdcích milenců, kteří si nemají zrovna co říct
Hraji na klavír
Každá tónina, nota mi dává sílu
Doléhá až nahoru, k nebi
Sebevrah na mostě se zastaví v myšlence pádu
Pláč v dětském pokoji zvolna utichá
Když hladím klávesy
Hraji pro všechny, ale hlavně pro hvězdy na nebi
Hudba
Klavír a já
Zavřu oči a melodie se mění ve sny a přání
Vidím je, jako by byly skutečné
Spáči už nespí, milenci se opět líbají v symbolice lásky
Sebevrazi dnes nejsou sebevrahy a matky můžou klidně spát, protože jejich děti nepláčí
Pláči jen já, s každou notou jedna slza
Skladba je u konce a melodie doznívá v prázdnotě
A celé město mi tleská
Autor Jesper, 30.10.2009
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Mbonita, harmony, Le ver luisant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí ST

30.10.2009 18:27:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí