Oli

Oli

Anotace: Taková jsi...¦

Strom života.
Větve radostí.
Listy lásky.
Květy drzosti.
Pupeny humoru.
Naděje kmen.

Jedinečný strom.
Za jeho život jiný život stojí.
Nenávist a Závist se ho bojí.
Miluju.
Zbožňuju.
Ze srdce obdivuju.
Houževnatost.
Laskavost.
Koruna lásky.

Čas nevnímá.
Žije si svůj sen.
Vše kolem vábí.
Ať je noc či den.
Kouzelný strom.
Plný záře.
Co oslní.
Co srdce Tvé naplní.
Euforií, láskou a nadějí...
Autor Punkrea, 30.10.2009
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Nút, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná ano... Dobrý nápad:)

31.10.2009 08:49:00 | Punkrea

Strašně se mi líbí první sloka .... snad by sama o sobě mohla být...

30.10.2009 19:04:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí